Zlatarna, ki ima vse

Vse je lažje, ko imate nakit za vse priložnosti zbrane na enem mestu.

Zlatarna Holc ima bogato izbiro nakita za vas. Imajo veliko izbiro zaročnih prstanov, poročnih, zlat ter srebrn nakit ter nakit za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, darila ob rojstvu, sveti krst, verižice z črkami in imeni ter božična darila.

Vse kar bi si lahko zamislili je pred vami. Vse kar še rabite je najti idealen nakit za vas ali vašega ljubljenega.

zlatarna

Ne veste kaj kupiti? Zlatarna vam je vedno na voljo. Pokličete jih lahko na njihovo telefonsko številko in pomagali vam bojo izbrati popoln nakit.

Glede plačila zlatarna predstavlja še veliko prednost z različnimi možnostmi plačila, ki ga lahko opravite kakor vam najbolj ugaja in sicer po predračunu, z gotovino ob prevzemu na pošti ali poslovalnicah ali pa s bančno kartico v poslovalnicah.

Blago, kupljeno v spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji, po enotni ceni, ne glede na oddaljenost.

Naročila nad 100,00€ in izdelki, ki imajo to še dodatno navedeno vam pošljejo kar brezplačno, vse ostalo blago pa je strošek dostave v Sloveniji 4,50€.

Naročen izdelek bo na vaših vratih najkasneje v treh dneh v primeru pa da ni na zalogi pa vse potrebne informacije prejmete na e-mail ali telefonsko številko.

Zlatarna Holc je največja zlatarna v Mariboru in svoje zaupanje gradi že od leta 1972. Imajo veliko izkušenj in so jih pripravljeni deliti z vami ter vam priskočiti na pomoč, ko jo boste potrebovali.

Nudi pa več, kot le široko izbiro nakita vendar tudi storitev čiščenja ter popravila nakita ter prediranje oziroma luknjanje ušes.

Najdite popoln kos nakita z ekipo Zlatarna Holc ter bodite ena izmed njihovih mnogih zadovoljnih strank.