Zapestnice so darilo, s katerim ne morete zgrešiti

Iščete posebno darilo za birmance, svojo ženo, moža, otroke, taščo, prijateljico ali koga drugega? Ne veste, kaj bi bližnjim podarili za božič ali novo leto? Zapestnice so gotovo prava izbira za vse, saj so lahko elegantne ali minimalistične in pristajajo prav vsakomur.

Zapestnice lahko izražajo marsikaj. Z njimi izkazujete svoje nazore, pripadnost verski ali kakšni drugi skupnosti, lahko vam pomenijo simbol ljubezni, žalosti, nekega posebnega dogodka na katerega vas spominjajo, lahko pa so le preprost modni dodatek, ki vam je všeč in poudari vašo lepoto. So različnih dizajnov in modelov, zato bo zagotovo vsak našel nekaj zase. Lahko izberete povsem minimalistične ali pa veličastne, s kakšnim simbolom ali brez, z dragocenimi kamni ali brez … Nosite jih lahko kot samostojen kos nakita, lahko pa jih kombinirate z drugimi zapestnicami, ki jih imate v svoji zbirki. Nosite jih lahko vsak dan, lahko pa si jih nadenete ob posebnih priložnostih in tako poskrbite za nevsakdanji in poseben videz.

zapestnice
Zapestnice so primerne tako za ženske kot za moške. Izražajo vašo osebnost in okus za umetnost. Nošnja zapestnic ima tako vedno poleg estetskega videza tudi simbolen, globlji pomen. Podarite jih lahko osebi, s katero vas druži posebna vez, osebi, ki vam veliko pomeni … Podarite jo ženi ali možu za rojstni dan, nevesti ali ženinu za poroko, osebi ob rojstvu ali krstu otroka, prvoobhajancu ali birmancu, hčerki ali sinu ob zaključku osnovne, srednje šole ali faksa, prijateljici v zahvalo za to, da vam stoji ob strani … Priložnosti za podarjanje zapestnic je res veliko, poskrbite le, da boste izbrali pravo za določeno osebo.

Zapestnice so lahko srebrne ali zlate. Srebro je že od nekdaj cenjena kovina, ki je predstavljala uspeh in izobilje, uporabljali so ga že v antiki, v gršem in rimskem svetu so uporabljali srebrne kovance … Srebru med drugim pripisujejo tudi zdravilne učinke, povezujejo ga z upanjem, mirom, izražal naj bi eleganco in gracioznost.