Kako lahko navadna voda iz pipe postane energetsko bogata?

Ste vedeli, da lahko povsem običajna voda iz pipe postane energetsko bogata in polna zdravilnih mineralov? Vse to je mogoče s pomočjo posebnih izdelkov Natures Design, v katerih se v samo 3 minutah voda oziroma njena mineralna sestava strukturira in tako spremeni v energijsko bogato vodo. Delovanje kozarcev, vrčev in ostalih izdelkov je tudi laboratorijsko potrjeno s postopkom dr. Masaru Emota, sicer pa vam ponudnik omogoča tudi njihov brezplačen 14-dnevni preizkus, v času katerega se boste lahko prepričali o njihovem odličnem delovanju. Pestro ponudbo Natures Design izdelkov si lahko ogledate na spletni strani https://www.oblikenarave.si/kategorija-izdelka/vrci-za-vodo-in-karafe/, kjer naročite svoje najljubše.

voda

Kakšna je vitalna voda?

Energetsko bogati vodi rečemo z drugim imenom tudi vitalna voda. Njena posebnost je ta, da je njena mineralna sestava bistveno bolj strukturirana, zato je njen okus mehkega in nežnega okusa kot studenčnica. Če morda še niste vedeli, naj vam povemo, da ima voda spomin, sposobnost zaznavanja in energijo, in se kot taka odziva na različne dražljaje in delovanja. Eno takih zagotavljajo tudi izdelki Natures Design, med katerimi je najbolj priljubljena karafa Aladin z rožo življenja iz pravega zlata, ki strukturirano vodo napolni še z dodatno življenjsko energijo.

Za kaj vse se uporablja strukturirana voda?

Vitalno oziroma strukturirano vodo je najbolje uporabljati za vsakodnevno pitje, kuhanje vitalnih čajev, pa tudi za prehrano oziroma pripravo jedi, kot so testenine, zelenjava in rižote. Z vitalno vodo so zelo zadovoljni tudi hišni ljubljenčki, zvesti uporabniki pa z njo zalivajo celo rože. Te naj bi se po zalivanju s tovrstno vodo prav razbohotile.

Z uporabo vitalne vode s strukturirano sestavo boste naredili nekaj dobrega tako zase, kot za vašo družino. Vaše telo vam bo še kako hvaležno. Prve spremembe boste opazili v obliki odličnega počutja, napolnjeni boste z novo in svežo energijo, poleg tega pa boste kar na enkrat občutili izjemno voljo do življenja in pozitivnih sprememb v življenju.