Vgradna pečica, ki nam bo olajšala življenje

Zakaj vgradna pečica? Zato da vam prihrani prostor. V majhnih stanovanjih, v katerih je malo prostora, iščete različne načine, s katerimi bi lahko ta prostor pridobili. In dobra ideja je vgradna pečica Miele, ki vam omogoči, da lahko na hiter in preprost način pripravite zdrave obroke.

Ena izmed značilnosti, ki jo ima vgradna pečica je peka s paro, kar pomeni, da boste z dodatno vlago prišli do optimalnih rezultatov pri peki in pečenju ter poskrbeli, da bodo imeli kruh in druga živila rahlo sredico in zapečeno skorjo. Meso bo znotraj nežno in sočno, zunaj pa bo dobilo okusno skorjo; kruh in žemljice bodo rahle in obenem optimalno zapečene. Za še več udobja lahko dodatke pare časovno programirate, peko s paro pa se lahko uporabi v različnih avtomatskih programih.

Vgradna pečica

Poleg tega ima vgradna pečica* še dodatne funkcije, ki vam bodo olajšale delo. Vas zanima, kaj se dogaja z narastkom v pečici, pa nočete vleči ven pladnja? Pri tem vam bo pomagal sistem FoodView – kamera v pečici, preko katere lahko spremljate, kako je videti narastek, ne glede na to, kje ste.

Ne veste točno, katero temperaturo izbrati oziroma je ne morete nastaviti natančno? Nič zato! Z brezvrvičnim termometrom za živila boste lahko do stopinje natančno pripravili ribe in meso, obenem pa imate tudi prikazovalnik časa, ki vam bo povedal, kdaj je jed pečena.

Bi radi vmes skočili v trgovino ali pa vgradno pečico prižgali še preden se vrnete domov? A ni nikogar doma? Povezava aparatov v omrežje s sistemom Miele@Home omogoča, da lahko vgradno pečico upravljate od koder koli in kjer koli ter si tako lahko vnaprej načrtujete dan in aktivnosti. Lahko pa v aplikaciji Miele@Mobile celo izberete recept in optimalne nastavitve prenesete na svojo pečico z enim samim dotikom.

Miele vam tudi pomaga z raznoliko ponudbo vgradnih in podpultnih pečic. Vgradne pečice lahko namestite samostojno; najbolje v višini oči.

Po koncu kosila ali večerje pa vas čaka še eno nadležno opravilo. Čiščenje. Miele vam ponuja dve možnosti: vgradne pečice so opremljene bodisi z notranjostjo pečice s prevleko PerfectClean bodisi z udobnim samočiščenjem s pirolizo. Tako boste imeli precej manj dela s čiščenjem, ta čas pa boste lahko izkoristili za bolj pomembne stvari.

* Značilnosti opreme so odvisne od modela.

Še več informacij o vgradnih pečicah si lahko preberete na https://www.miele.si/gospodinjski/pecice-1445.htm.