Varstvo otrok po vaši izbiri

Staršem seveda nikakor ni vseeno, komu zaupajo v varstvo svojega malčka. Da bi se tudi vi izognili vsem morebitnim dvomom, vam na spletni strani Varstvo. net nudijo varstvo otrok, ki je popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam. Varstvo otrok ni namreč zgolj neka dodatna dejavnost, ampak gre za zelo globoko povezanost med varuško, otrokom in njegovimi starši. Tako otrok kot tudi starši morajo varuški zaupati, saj lahko le v tem primeru delo poteka nemoteno. Uspešno varstvo otrok mora staršem zagotoviti občutek brezskrbnosti. Za otroka pa je kakovostno varstvo še toliko bolj pomembno, saj se ob tem razvija, uči, napreduje in kar je najpomembnejše – kvalitetno preživi svoj prosti čas.

varstvo otrok

Varstvo otrok Ljubljana

Na spletni strani Varstvo. net lahko starši hitro in enostavno poiščete ustrezno varuško za vašega otroka. Poleg iskanja varuške, pa lahko oddate tudi povpraševanje in na vaš oglas se odzove večje število potencialnih kandidatov, med katerimi nato vi izberete tistega za katerega želite, da prevzame varstvo vašega otroka. Vse varuške, ki se odzovejo na vaš oglas ali pa jih kontaktirate vi, so preverjene s strani ponudnika storitve varstva otrok (Varstvo.net) in imajo urejen delovni status. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi, da bi z vašim otrokom prišla v kontakt dvomljiva oseba. Vsako osebo, ki opravlja varstvo otrok pa lahko seveda tudi sami preverite.

Varstvo lahko iščete po vseh krajih v Sloveniji. Če ste na primer iz Ljubljane, potem preverite oglase tistih varušk, ki prihajajo iz naše prestolnice. Tako se boste tudi najlažje dogovorili za varstvo na vašem domu, saj ta oblika individualnega varstva kar najbolj ustreza večini družin.

Varstvo otrok Maribor

Varstvo. net uvaja veliko boljšo preglednost nad ponudbo varstva v Sloveniji. Zato je oglase za varuške najbolj smiselno iskati po krajih. Spletna stran vam namreč ponuja oglase za varstvo v več kot 212 občinah po Sloveniji. Največ ponudbe je skoncentrirane na večja mesta, kamor sodi tudi Maribor. Starši, ki prihajajo iz večjih mest imajo tako tudi kar veliko maneverskega prostoro pri izbiri varuške, ki jim najbolj ustreza. Ponudb za varstvo je veliko, zato si pred končno odločitvijo vzemite čas in poiščite osebo, ki bo kar najbolj ustrezala potrebam vašega malčka.

Varstvo otrok na domu – cena

Poznamo več oblik varstva otrok. Odločite se lahko za občasno ali stalno individualno varstvo na domu ali pa mesečno skupinsko varstvo. Cene so seveda različne, najdražje pa je zagotovo individualno varstvo na domu. Varuška se namreč popolnoma posveti le vašemu otroku. Načeloma gre pri plačilu za individualen dogovor med starši in varuškami, generalno pa se cene gibajo med 6 in 8 evrov na uro za občasno varstvo. Za občasno varstvo pa je postavka sicer višja kot pri stalnem varstvu. Če se odločite za vsakodnevno varstvo v skupini, pa boste plačali mesečni pavšal.