Strešna klima za kamp prikolico Dometic

Danes jih ima ogromno kamp prikolice za svoja potovanja. Ampak malo je tistih, ki vedo da obstaja strešna klima za kamp prikolico. Mogoče sem se malo nerodno izrazila. Vem, da tisti, ki uporabljate kamp prikolice imate že klime, samo mogoče ne te ta novejše, ki se na montira na streho. To je Dometic klimatska naprava za avtodome in kamp prikolice. Zakaj nam bi bilo vroče, če pa se lahko hladimo s klimo, prav tako se lahko med zimskim časom odpravimo na počitnice in se z klimatsko napravo ogrevamo. Tako bodo naše počitnice bolj sproščene in polne doživetja.

Strešna klima za kamp prikolico Dometic je ena ta manjših naprav za prikolice in prav tako avto dome. Je zelo praktična, ki se lahko namontira res na vsako počitniško prevozno sredstvo. Zavzame zelo malo prostora, tako da boste lahko še vedno zraven montirali solarne panele ali kaj podobnega. Kateri ogromno potujejo in raziskujejo razne kraje jim bo ta strešna klima za kamp prikolico zelo prišla prav. Z njo boste zadovoljni in sploh ne boste čutili tiste peklenske vročine, ki vas bo spremljala med potjo zunaj. Če vam je ena klimatska naprava premalo, boste našli še vedno dovolj prostora še za eno FreshJet, ki je tudi strešna klima za kamp prikolico in seveda za avtodome.

strešna klima za kamp prikolico

Ne rabi vas skrbeti samo napajanje. Saj ima zelo nizek zagonski tok, kar je zelo pomembno, prav tako vas ne rabi skrbeti glede same električne zaščite. Sam pretok zraka lahko brez težav prilagajate ter usmerjate navzdol ali navzgor. Prav tako levo in desno. Prilagodite jo tako, da bo ohlajalo vaše prostore v prikolici ali avtodomu. Kateri se malo razumete na elektroniko ali kako se bi izrazili ne bo težav z upravljanjem. Danes pa smo vsi vešči in se na te zadeve spoznamo in hitro naučimo. Daljinski upravljalnik dobite zraven klime, tako da ne rabite hodit do same klime in iskati gumbe. Strešna klima za kamp prikolico vas bo spremljala povsod kamor se boste podali. Z njo boste zadovoljni, dobili boste garancijo in servis, če bo kaj narobe. Samo montažo prepustite strokovnjakom, da bo res urejeno in bo delala brez težav.