Skinpen: Revolucionarna naprava za microneedling in njeni učinki

Mnogi se najverjetneje sprašujete kaj Skinpen sploh je. Nič zato. Naj vam povemo, da gre za novo napravo za microneedling, ki je bila odobrena s strani amariške agencije za hrano in zdravila. Gre za klinično dokazano varno in učinkovito tehnologijo, s pomočjo katere se lahko bojujemo proti različnim kožnim nepravilnostim. Če vas zanima več lahko preverite, kaj je to Skinpen na spletni strani Medartis.si.

Tehnologija za popolno kožo

Skinpen deluje s pomočjo mikroiglic, ki ustvarjajo kontrolirane mikro poškodbe na površini kože. Ta proces aktivira naravni proces celjenja kože, kar pospeši tvorbo kolagena. Le ta pa je izjemno pomemben za zdravo, čvrsto in mladostno kožo. Da si boste lažje predstavljali zadevo, vam bomo našteli nekaj kožnih težav, katere je možno s to terapijo zdraviti:

 • Brazgotine od aken: Mikroiglice pomagajo zmanjšati videz brazgotin, ki so posledica aken, s stimulacijo novega kolagena.
 • Površinske in globoke gube: Zmanjšanje drobnih linij in globokih gub je doseženo s povečanjem proizvodnje kolagena in elastina.
 • Strije in kirurške brazgotine: strije so tiste, ki ne odgovarjajo prav nobeni ženski. Mnogi pa se soočajo tudi z kirurškimi brazgotinami. Pri obeh primerih lahko preoblikujemo kožno tkivo s pomočjo Skinpen tehnologije.
 • Hiperpigmentacije: Hiperpigmentacija je prav tako en od primerov, kjer je zdravljenje s Skinpen terapijo uspešno.

skinpen

Zakaj Izbrati Skinpen?

Uporaba Skinpen prinaša številne prednosti za vašo kožo:

 • Aktivacija tvorbe lastnega kolagena: Naravni proces celjenja kože, ki ga sproži Skinpen, pospeši tvorbo novega kolagena.
 • Zmanjšanje drobnih linij in gub: Terapija zmanjšuje videz starostnih linij in gub, kar daje koži bolj mladosten videz.
 • Zmanjšanje brazgotin od aken: akne za seboj v večini primerov puščajo brazgotine. Le te se prav tako lahko znebite s pomočjo Skinpen.
 • Izboljšanje teksture in tona kože: Microneedling s Skinpen izboljša celotno teksturo in ton kože, zaradi česar je koža bolj gladka in enakomerno obarvana.
 • Izboljšanje naravnega sijaja kože: Redna uporaba Skinpen daje koži zdrav in naraven sijaj.
 • Zmanjšanje razširjenih por: Terapija pomaga zmanjšati videz razširjenih por, kar prispeva k bolj enakomernemu videzu kože.
 • Bolj napeta koža: S tem lahko dosežemo večjo elastičnost kože, kar prispeva k bolj napetemu in mladostnemu videzu.

Vsi ki se soočate z različnimi kožnimi težavami in bi si želeli izboljšati svoj videz kože, lahko to dosežete z Skinpin terapijo. S tem je možno priti do bolj gladke, zdrave in mladostne kože. Ne glede na to, ali se borite z brazgotinami, gubami, hiperpigmentacijami ali drugimi nepravilnostmi, vam Skinpen lahko pomaga doseči želene rezultate. Obiščite spletno stran Medartis.si in se posvetujte s strokovnjaki o možnih rešitvah za vaš problem.