Kvaliteten servis avtomatskih menjalnikov

V kolikor imamo željo, da nam naš avtomobil dobro ter dolgo služi, potem ja odločitev za redno servisiranje vsekakor na pravem mestu. Karakteristike redno servisiranega avtomobila so predvsem dobro delovanje brez večjih napak, poleg rednega servisa, ki ga opravljamo pri avtomobilu pa potrebuje nekaj pozornosti tudi servis avtomatskih menjalnikov, pri katerem je potrebno menjati nekje na 60.000 prevoženih kilometrov, podatek se nekoliko razlikuje od znamke avtomobila, je pa dobro, da menjavo olja dejansko tudi opravimo.

V primeru, da potrebujemo servis avtomatskih menjalnikov, potem si na pooblaščenem servisu rezervirajte svoj termin. Na voljo vam je hitra menjava olja po sistemu Tit Eckart, pri kateri se menja olje v celotnem menjalniku, kot tudi v celotnem sistemu hladilnika in pretvorniku navora, v tem primeru ko opravljamo  servis avtomatskih menjalnikov ne prihaja do mešanja s starim oljem.

Posebno pozornost potrebujejo tako ročni kot avtomatski menjalniki, še posebej pod stalno obremenitvijo na primer pri mestni vožnji. Nekoliko več pozornosti potrebuje avtomatski menjalnik zato se servis avtomatskih menjalnikov tudi pogosteje opravlja. V kolikor se odločate za obnovo avtomatskega menjalnika je to mogoče pri vseh sistemih kot so menjalniki ZF, GM, Aisin Warner, Jatco..itd. Zaradi zagotavljanja varne vožnje se pri obnovi menjalnih sistemov , ki ga opravijo na pooblaščenem servisu uporablja samo najkakovostnejše materiali, ki si izredno trpežni in kvalitetni.

V kolikor potrebujete samo določen avtomatski menjalnik ali specifičen del kot recimo ventile, mehatronike ležaje..itd in imate namen servis avtomatskih menjalnikov opraviti pri drugem ponudniku lahko te potrebne dele tudi naročite. Nekaj pooblaščenih ponudnikov vam ob menjavi oziroma popravilu avtomatskega menjalnika ponudi tudi nadomestno vozilo za celi čas popravila. Dobro skrbite za svoj avto in izberite najboljšega ponudnika servisa avtomatskih menjalnikov. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje vezano na servis avtomatskega menjalnika, vam je na voljo ekipa, ki vam z veseljem odgovori na vsa vaša vprašanja.