Kakovostna senčila za vaš dom

Z izbiro kvalitetnega senčila lahko svojemu domu date posebno noto. Z izbiro senčil ne samo, da popestrimo naš dom, lahko tudi funkcionalno zaokrožite in povežete vaš dom v celoto. V ponudbi lahko najdete različna senčila. Podjetje vam lahko na podlagi večletnih izkušenj s področja izdelave in montaže senčil ustrezno svetuje pri izbiri pravih senčil za vaš dom.

Na voljo so vam senčila, ki jih lahko izbirate v naslednjih treh sklopih in sicer lamelne zavese, senčila in roloje. Med kategorijami je tudi nekaj razlik, saj so vsaka zase namenjena za svojo uporabo. Namen pa jim je enak, zastritev sonca, ki morebiti moti vaše delo.

Sodobne lamelne zavese vam omogočajo popolno sprostitev v vašem domu, kjer lahko svoj čas posvetite svoji družini. Podjetje se zaveda, da je dom prostor, ki nam nudi zavetje pred vsemi zunanjimi vplivi ter problemi. Vsakdo se rad počuti varno in sprejeto kar lahko dosežemo tudi s pomočjo senčil. Preverite ponudbo dekorativnih senčil, ki vam omogočajo tudi praktično dekorativno vašega doma.

Na voljo so vam tudi plise senčila, ki so narejena iz dveh alu profil med katere je vpeta tkanina. Plise senčilo lahko poljubno premikate v obe smeri. Pritrjeno je na okensko krilo in se popolnoma prilagodi vsakemu oknu.

Senčilo za svoj dom pa lahko izberete tudi med rolo zavesami. Pri izbiri teh senčil, ki imajo izrazito prednost, saj lahko vaš prostor popolnoma zatemnijo je dodan tudi elektromotor, ki omogoča lahko in hitro regulacijo zatemnitve.

Vsa senčila so vam na voljo v različnih barvnih kombinacijah in so primerna tako za dom kot tudi za poslovne prostore. Pri njihovi izbiri imejte v mislih vodilo, kako lahko z materiali in različnimi barvnimi kombinacijami lahko lepo zaključite in dodate svojemu domu želeno podobo. V kolikor pri izbiri senčil potrebujete pomoč ali nasvet se obrnite na dekorativnega svetovalca, ki vam bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.