Revizija za pregled podjetja

Če še ne veste kaj je revizija in, ne veste, da morate to izvajati v svojem podjetju, pa le berite dalje. Ta del se mora izvajati enkrat letno ali pa vsake tri leta. To je neke vrste pregled poslovanja vašega podjetja, ampak še vseeno ni zdaj kakšen policaj. S tem mislim, da vas ne bo nihče na kakršen koli način kaznoval, če ne boste vsega delali po pravilih. Storitve revizije so vedno enake. Vedno vam pregledajo enake stvari, vi pa lahko z njihovim poročilom in mnenji, spremenite podjetje samo še na boljše.

revizija

Revizija obsega veliko enega pregleda. V tem postopku vam bodo pregledali veliko stvari, kjer se drugače hitro pojavljajo napake. Zdaj te napake vas lahko stanejo tudi velikega dobička, ki bi ga v nasprotnem primeru dobili. Da pa kar povem kaj vam bodo pregledali. Osredotočili se bodo na varstvo osebnih podatkov in na kadrovsko poslovanje. Tukaj vam lahko pregledajo tudi vse pogodbe, ki jih imate sklenjene z zaposlenimi. Potem pregledajo tudi vse prejete in pa izdane račune. Pregledajo tudi javna naročila, ki ste jih naredili. Revizija pa obsega tudi pregled vseh dohodkov, kjer ne sme nič odstopati. V pregledu vam bodo pa preverili tudi vso e-poslovanje in vse kar imate na računalnikih in se tiče poslovanja. Prav tako vam pa lahko pregledajo še kaj ostalega, če si vi tega želite. Kot pa vidite obsega res velik pregled.

Revizija se mora tudi narediti čim bolj natančno in, da se pregleda čisto vse, kar se mora. Izvajajo jo za vas tudi v podjetju Loris, kjer imajo s revizijo že dolgoletne izkušnje. Prav tako pa vse to izvedejo res natančno in vam potem tudi povedo, kaj ste delali narobe in kje se morate izboljšati. Kot sem rekla, noben vam ne bo napisal nobene kazni, če ugotovijo kakšne napake. Le odpravite te napake potem in to čim prej.