Puloverji s kapuco – vedno moden kos garderobe

Puloverji s kapuco ali hoodie so priljubljeni tako pri ženskah kot moških, na voljo so tudi za otroke. Puloverji za prosti čas se najdejo na Habecu. Puloverji s kapuco so lahko tudi izvirno in zelo uporabno darilo. Vsi puloverji so priznanih blagovnih znamk Roly, Anvil, Gildan, Sol`s in Karibian in so izdelani s skladu z OEKO – TEX® Standard 100. Puloverji s kapuco so zelo trendovsko oblačilo, ki ga lahko izdelamo zelo modno, potrebno je posvetiti malo več truda za oblikovanje designa potiska ali vezenja. Zagotavljamo, da bo domiselno potiskan hoodie postal vaš premikajoč plakat in s tem skrbel za dobro promocijo.

 puloverji s kapuco

Oblikovanje lahko prepustite nam, naš grafični studio ima veliko izkušenj. Promocijski tekstil je že tako in tako na vrhu lestvice uporabnih daril. Puloverji s kapuco pa so eden najbolj popularnih artiklov tega segmenta. K temu pripomore tudi relativno nizka cena, torej največ za vaš denar. Puloverje s kapuco imamo tudi za delovna oblačila. Velika površina brandiranja vam omogoča, da vašo blagovno znamko ali logotip podjetja dodobra izpostavite in s tem dosežete čim večjo vidnost in promocijo. Seveda pa vam bodo hvaležni tudi vaši zaposleni, če jih boste opremili s promocijskimi oblačili in materiali.

Promocijski tekstil in promocijska oblačila sodijo med promocijska darila, ki imajo najboljšo dodano vrednost s smislu pojavnosti in s tem promoviranja blagovne znamke ali vašega reklamnega sporočila. Seveda pa je dobrodošla kreativnost pri grafičnem oblikovanju. Vaši kupci ali poslovni partnerji bodo zelo veseli kvalitetnega darila, ki bo povrh vsega še lično potiskano ali izvezeno in kot takšno primerno za vsak dan in vsako priložnost. Ni veliko promocijskih daril, ki bi imela tako širok krog potencialnih uporabnikov. Promocijski tekstil in promocijska oblačila nosijo stari in mladi, otroci in odrasli, moški in ženske, skratka vsi. Uporaben je doma, pri športu in še bi lahko naštevali. Puloverji s kapuco so udobni, lepi in uporabni.