Prenosni računalnik skozi lovilca vaših sanj

Živimo v času, ko  si življenja ne predstavljamo brez informacijske tehnologije oziroma opreme, ki podpira prenosni računalnik,  da lahko omogoči normalno delovanje. Prenosni računalnik nam  omogoča hitrejši pretok informacij in pridobivanje le teh.

Ljudje živimo v 21. stoletju in smo preplavljeni z poplavo informacij in jih skozi prenosni računalnik hitreje absorbiramo in zaznavamo oziroma zaznamo. Življenje je postalo precej hitro in precej okrnjeno, kar se tiče odnosov med ljudmi saj se je ogromno stvari, ki so se odvijale na ulici na štiri oči preselilo na splet oziroma ustvaril se je virtualni svet v katerem ljudje nadomestijo spoznavanje, druženje, igro in jo prenesejo na splet in se prepuščajo toku virtualnega sveta, ki sicer ni slab in omogoča precej rešitev a vendar je precej pomembno doziranje preživetega časa na ali pod vplivi virtualnega sveta in nenehnega izpostavljanja svetlobi, ki jo nenehno oddaja prenosni računalnik v času svojega delovanja. Če bi se zavedali in se  ne prepuščali okolici, da nas vodi kot čredo ovac bi vedeli, da posledice zdravstvene in mnoge druge lahko trajno zaznamujejo nas in naša življenja le z prekomerno uporabo in zlorabo tega, kar nam tehnologija, čas v katerem živimo in okolica ponuja.

lovilec sanj

Ne bodimo in ne bodite ovce v čredi ovac in ne pustite tehnologiji in mnogim drugim aparaturam, da oblikujejo, krojijo in vas zavajajo v vaših življenjih saj se vi sami odločate kaj početi v vaših življenjih in kako si boste oblikovali in skrojili vaša življenja ne pa nekdo drug oziroma vpliv nečesa drugega. Imate sebe in svoje misli, ki jih lahko združite v tandem, ki bo deloval v smeri za dosego vaših sanj, želja in ciljev. Za dosego le tega je potrebno poznati samega sebe in želeno smer oziroma pot do katere želite priti oziroma skozi katero želite iti. Vendar vaš um in dejanja morajo delovati usklajeno in ne smejo se prepuščati preveč in oddaljevati od misli na dosego želenega cilja in na sam fokus, ki vodi k dejanjem s pomočjo katerih bo sam cilj dosežen od njegovega začetka in prav tako želenega konca. Za konec bi rad povedal le to bodite lovilci vaših sanj in skrojite si življenje, kakršnega si le vi želite.