Posteljice za dojenčke si lahko izposodite

Nekaj najlepšega je, ko pričakujemo svojega mogoče prvega otroka. Pri prvem otroku je skoraj vse najtežje, priprave so kar velike, saj ne vemo kaj vse moramo pripravit. Najbolj pomembna je posteljica, če nočemo da se otrok navadi na spanje poleg nas. Pa čeprav nabavimo posteljico, se včasih zgodi, da več prespi poleg nas, kot v svoji posteljici. Posteljica za vašega malčka nam je čim bolj prilagojena njemu, njegovi starosti. Zato pa ni nujno, da jo kupimo, lahko si jo tudi izposodimo. Če vam pa jo kdo podari, pa jo kar vzamite, ker navadno jo prehitro prerase, da bi jo kupili.

Otrok nam prinese nekaj najlepšega v naše življenje. Res, da smo najbolj srečni takrat, ko pride k nam, ampak vam priporočam, naj spi v svoji posteljici. Posteljice za dojenčke so lahko zelo krasne, zato si vzemite kar čas za izbiro. Izposoja je najboljša izbira, prav tako podarjena. Posteljice za dojenčka naj so prve mesece v vaši sobi, saj boste imeli otroka vedno poleg vas, ko bo ga potrebno podojiti. Vedite, da so prvi dnevi malo naporni, saj je to za nas nekaj novega in bomo izmučeni. Posteljice za dojenčke naj so okrašene po vašem okusu, saj dojenčku je vseeno v kakšni posteljici bo prve dni spal.

posteljice za dojenčke

Kot pravim, posteljico bo hitro prerasel in morali boste vse skupaj zamenjati. Na spletu lahko si pogledate kakšne posteljice za dojenčke vam ponujajo. Vem, da se boste ob pogledu na njih raznežili, zato lepo počasi izberite tisto ta pravo. Lahko izberete takšno, da bo na vašo posteljo priključena, saj boste tako vedno ob otroku, bosta vedno blizu in lažje bo samo hranjenje. Naši dojenčki prehitro prerasejo, zato uživajte z njim v vsakem trenutku. Prav tako nam kasneje preveč hitro odidejo, zato je vsaki trenutek z otrokom preživet nekaj najbolj dragocenega.