Odprite podjetje pri Firmici

Ali ste se že kdaj zanimali za odprtje podjetja, katerega lastnik in direktor boste samo vi? Bi radi uspeli v poslovnem svetu, vendar pa nimate denarja na pretek, da bi ga kar metali skozi okno že na začetku, ko podjetje odpirate? Potem je čas za odprtje podjetja pri podjetju Firmica. Pri podjetju Firmica, lahko podjetje odprete na svoje ime, pri tem pa ste lahko popolnoma, sto odstotno brez skrbi in obveznosti glede le tega. Na vso papirologijo in vse dokumente ter birokratske skrbi lahko kar takoj pozabite, saj bodo vse to za vas uredili kar oni.

odprtje podjetja

Seveda, ko govorimo o odprtju podjetja mislimo na odprtje podjetja v obliki družbe z omejeno odgovornostjo oziroma d.o.o. Za le to pa je potrebno zagotoviti začetni kapital, ki pa znaša najmanj sedem tisoč petsto evrov. Podjetje se lahko odpre na enega lastnika ali pa na več le teh. Če se odločite za odprtje podjetja na več lastnikov, potem imajo lastniki nad podjetjem takšen delež, kolikršen delež začetnega kapitala so priskrbeli. Na primer, če nekdo priskrbi šest tisoč evrov začetnega kapitala, druga oseba pa štiri tisoč evrov začetnega kapitala, potem je prva oseba večinski lastnik podjetja s šestdesetimi odstotki le tega, druga oseba pa ima štirideset odstotni delež lastništva tega podjetja.

V primeru, da vas zanima še kaj na temo odprtje podjetja oziroma, če imate še kakšna vprašanja glede tega, jih prosimo zapišite pod komentarje, mi pa bomo na njih čim prej poskusili odgovoriti.

Podjetje Firmica lahko kontaktirate preko njihove mobilne telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova.

Prav tako jih lahko najdete na spletnem socialnem omrežju Facebook, kjer lahko všečkate njihovo Facebook stran (tudi sledite) in izveste, kakšne novosti glede njihove ponudbe.