Nalepke po naročilu – prilagodljive rešitve za vaše izdelke

Vsak izdelek potrebuje nalepke po naročilu, zato je ta storitev zelo pomembna. Podjetje Artis Linija omogoča izrez etiket po meri, brez izdelave izsekovalnega orodja. Ta tehnologija jim omogoča, da lahko izdelajo vse vrste etiket po konkurenčni ceni, ne glede na omejitve pri izdelavi. Izrez nalepke po naročilu omogoča natančno izrezovanje linij, črk, številk in oblik z več krivuljami, ter izbiro med ostrimi ali zaobljenimi robovi. Uporabljamo izredno natančni optični senzor, ki zagotavlja brezhibno izrezano nalepko brez vidnih napak. Izdelava je hitra in stroškovno učinkovita ter prilagojena vašim individualnim potrebam.

Učinkovito orodje za prepoznavnost blagovne znamke in povečanje konverzije

Pri izdelavi zapletenih oblik etiket stroški naraščajo, saj je ta proces daljši in bolj zahteven kot pri izdelavi preprostih oblik kot so kvadrati ali krogi. Kljub temu je ta način izdelave etiket bolj ugoden kot izdelava s pomočjo orodja, saj lahko izdelava orodja stane med 70 in 200 evrov ali celo več. Za vašo etiketo lahko zagotovijo posebno oblikovanje, ki bo izstopalo iz množice. To lahko dosežejo z inovativnim oblikovanjem, svetlimi barvami, tiskom z zlatimi ali srebrnimi barvami, mat ali sijajnim izgledom etikete ter s posebnim izrezom. Posebno lakiranje etiket lahko doda del sijajnega videza na mat površino in tako izboljša videz vaše etikete. Skratka, z tehnologijo izdelave etiket lahko izdelajo etiketo po meri, ki bo izpolnila vaše želje in pritegnila pozornost vaših strank.

Nalepke po naročilu so lahko izjemno učinkovito orodje za marketing in prepoznavnost blagovne znamke. Z vedno večjimi stroški oglaševanja na spletu, je pomembno, da poskrbimo za povečanje konverzije strank in prepričljivo predstavitev kvalitete naših izdelkov ali storitev. Dober način za to je, da se odločimo za dobro označen paket, produkt ali prostor, kjer nudimo storitve. Nalepke po naročilu so zelo močno in cenovno ugodno orodje, ki lahko strankam pomaga vtisniti našo znamko v spomin.

Nalepke po naročilu

Izdelava varnostnih nalepk po meri

Pri izbiri prave nalepke pa je pomembno, da izstopa in se še posebej pri nakupu najboljše možne nalepke po naročilu, z naročnikom posvetujejo tudi o izbiri materiala in oblike nalepke po naročilu. Nalepka pa lahko služi tudi kot izkoriščen oglaševalski prostor, kjer lahko dosežemo večjo prepoznavnost in privabimo nove stranke. S pomočjo nalepk po naročilu lahko povečamo možnost za ponovni nakup stranke ali priporočilo našega izdelka ali storitve v njihovi socialni mreži, kar zmanjšuje stroške oglaševanja in povečuje prepoznavnost naše znamke.

V nekaterih primerih je zelo pomembno zaščititi izdelek pred nenamernim odpiranjem, ponarejanjem ali kakršno koli zlorabo. V tem primeru je lahko rešitev enostavna – izdelava varnostne nalepke po naročilu. V sodelovanju z vami oblikujejo poseben izgled nalepke, ki jo lahko izdelamo s posebno tehniko tiska, ki je za ponarejanje skoraj nemogoča. Takšne nalepke po naročilu so izdelane na posebni varnostni foliji, ki se uniči ob vsakršnem poskusu odstranitve. Tako po odprtju paketa ni mogoče ponovno zatesniti odprtine ali premakniti nalepke na drug izdelek ali območje. To lahko zagotovi visoko stopnjo varnosti za vašo blagovno znamko in izdelek, ter učinkovito prepreči kakršno koli zlorabo.

Prilagodljivost, kakovost tiska in optimalno pakiranje

Napredna tehnologija tiska zagotavlja obstojnost in trajnost barv na nalepkih, ki so žive in polne. Priporočena mejna vrednost višine črk v besedilih je 1 milimeter, vendar lahko s posebnimi nastavitvami tiskajo tudi manjše tekstne elemente. Poleg tega lahko z eksponentnim lakom izdelajo brezbarvne izbokline, ki služijo kot Braillova pisava za slepe in slabovidne. Skratka, z njihovo tehnologijo lahko izdelajo skoraj vse, kar si lahko zamislite.

Etikete lahko dostavijo na kolutu, v posameznih polah ali izrezane posamično, odvisno od namena vaše etikete in načina njihove uporabe ali distribucije. Etikete so vedno pakirane v zaščitno folijo, ki zagotavlja zaščito pred vlago in poškodbami med dostavo. Prav tako so zaščitene pred prahom in drugimi poškodbami med vašim skladiščenjem, če jih ne uporabite takoj po dostavi.

Izberite drznejšo obliko in poudarite svojo blagovno znamko

Najpogostejše oblike nalepk po meri so kvadratne z zaobljenimi robovi. Vendar to ne pomeni, da morate omejiti svojo izbiro samo na te oblike, saj lahko z izbiro drznejše oblike vaša nalepka še bolj izstopa in pritegne pozornost. Nalepke s srebrnim ali zlatim tiskom so ponavadi dražje, saj dodatno tiskanje zahteva uporabo sitotisk tehnike, kar povprečno poviša strošek nalepke za približno 50%. Najbolj pomembne so vrsta materiala, lepilo in zaščitni sloj, ki vplivajo na obstojnost in trpežnost nalepke.

Izdelava nalepk po meri je pomembna, ker lahko izpolnijo vaše specifične želje in zahteve. Čeprav ponujajo nekaj standardnih nalepk, ki so predpisane s strani državnih institucij, je večina naročil za izdelavo prilagojenih nalepk. Zaradi stroškov tiska se lahko cena končnega izdelka zelo razlikuje, zato so posodobili njihovo proizvodnjo, da so lahko bolj konkurenčni pri izdelavi nalepk v manjših količinah. Njihova najnovejša tehnologija omogoča tiskanje brez izdelave grafičnega orodja, hkrati pa je oblika nalepke popolnoma vaša izbira. Pri izbiri materiala za izdelavo nalepk je pomembno upoštevati njegove lastnosti, obstojnost in temperaturno vzdržljivost, ki so odvisne od vsake posamezne vrste samolepilne folije. Zato vam na vaše povpraševanje odgovorijo z njihovim predlogom izbire materiala, ki bo glede na vaše zahteve dovolj obstojen in odporen.

Podjetje zagotavlja kratke dobavne roke za vaše etikete, saj vam jih dostavijo v 2-3 delovnih dneh od prejema naročila. Poleg tega lahko pri manjših in srednjih nakladah (od 100 kosov pa vse do 50.000 kosov) nudijo konkurenčne cene, kar je pomembno pri tiskanju nalepk. Pri izdelavi vaših etiket izbirajo le najboljše materiale in tehnike tiska, kar zagotavlja brezpogojno kvaliteto. Vaše datoteke pred izdelavo lahko po potrebi obdelajo ali preoblikujejo, da ustrezajo izbrani tehniki tiska, poleg tega pa strankam omogočajo tudi izdelavo vzorčnih nalepk, preden tiskajo celotno naročeno količino.