Prednosti, ki jih zagotavlja najem skladišča

Shranjevanje tovora na varnem in suhem je najboljše hraniti v skladišču.

V njem je tovor zaščiten pred raznimi vremenskimi vplivi npr. sonce, dež, sneg ali veter. Opremljeno je tudi z nadzornimi kamerami in je tako zaščiteno pred krajo.

Za tovor v času skladiščenja skrbi izkušena ekipa. Poskrbijo, da ob vsakem prevzemu preverijo, v kakšnem stanju je prišel tovor in, če ima ustrezno dokumentacijo in označevanje. Nato s pomočjo viličarja prične z raztovarjanjem. Ves skladiščen tovor je ustrezno označen, kar zagotavlja dober nadzor in natančno spremljanje zaloge.

najem skladišča

Njihovo trenutno skladišče zagotavlja kapaciteto 1000 euro palet z dimenzijami 120 cm x 80 cm. Med skladiščenjem tovora poskrbijo, da je ves tovor zavarovan pred krajo in ni izpostavljen vremenskim vplivom. Velikokrat se zgodi, da tovorna ne morejo poti natovarjati po željah stranke, to pa posledično lahko vodi tudi v zavrnitev razklada. Da se takim situacijam izognejo, nudijo tudi opcijo pretovarjanja  kamionov z viličarjem in vmesno skladiščenje.

Najem skladišča vam omogoča cenovno ugodno shranjevanje tovora, ki je vremensko odporen in omogoča tudi zunanje hranjenje.  Odlična rešitev je tudi v primeru, če zaradi velikosti pošiljke ne morejo zagotoviti notranjega skladiščenja.

Skladišče se nahaja v Sloveniji v bližini pristanišč Luka Koper in Trst. V primeru, da je tovor že v zunanjem skladišču in bi ga radi premaknili v notranje skladišče, lahko kontaktirate njihovo logistično osebje ali podporo, oni pa vas bodo z veseljem poslušali vam pomagali.

Najem skladišča v notranjosti zahteva dodatne stroške, (npr. stroški osebja, opreme in stroški skladiščenja). pri zunanjem skladiščenju pa se zaračuna samo strošek shranjevanja pošiljke. Na podlagi tega, se zunanje skladiščenje veliko bolj splača, saj omogoča nižje stroške.

Prednosti, ki jih zagotavlja najem skladišča:

  • Vse pošiljke so zavarovane, mogoče jih je spremljati, zaradi vgrajenega GPS sistema.
  • Hitra dostava
  • zagotovljena podpora 24 ur na dan in 7 dni v tednu.