Mesarska oprema izjemne kakovosti

Mesarska oprema je odličen dodatek za vsako mesarijo ali pa kuhinjo. Profesionalna mesarska oprema je primerna za domače kuhinje ali profesionalne kuhinje. Oprema zajema vse od salamoreznic do žage za kosti.

Naprave so zelo kakovostne in so narejene iz poliranega aluminija z inox listom oziroma nožem. To jim omogoča veliko prednost pred barvanimi, ki se po dolgoročni uporabi začnejo krušiti. Žage so primerne za vse vrste kosti. Z njihovo močjo so zadovoljni mnogi mesarji. Žage se lahko tudi uporabljajo za rezanje zmrznjenega mesa.

S salamoreznico lahko naredite zelo tanke rezine z enakomerno površino. Mesarska oprema, ki je na voljo na spletni strani podjetja TEHCO, obsega tudi polnila za klobase. To je posebna naprava, ki s pritiskom napolni katero koli klobaso. Na voljo je tudi mesoreznica. To je naprava, ki proizvaja maso, ki se nato napolni v različne klobase. S to napravo lahko tudi naredimo mleto meso.

Mesarska oprema

Vse te naprave imajo različne modele. Mesarska oprema, kot je salamorezalnica, ima na voljo različne modele, kot so 220, RS250, F300. Razlika med temi je velikost, oblika in postavitev noža. Na voljo je samo ena vrsta žage za kosti.

Nekatera oprema, kot so polnilnice za klobase, imajo dve možni postavitvi. Ležeča postavitev in navpična postavitev. Izbira nima vpliva na delovanje, saj je postavitev v glavnem odločitev mesarja. Nekateri mesarji lažje uporabljajo ležeče polnilnice klobas, medtem ko pa drugi lažje uporabljajo navpične polnilnice klobas.

Obe postavitvi imata dve izbiri maksimalne mesne mase. Ene polnilnice klobas ima največjo dovoljeno maso 5 litrov, druge imajo pa 8 litrov. Na voljo je tudi cenejši polnilec klobas od podjetja INOX. Mesarska oprema tudi obsega vakuumske stroje, ki so namenjene za pakirane mesnih izdelkov.

To so posebne naprave, ki povlečejo celoten zrak iz posebnih vrečk. Tako meso ostane sveže. S tem tudi preprečujemo nastanek plesni. Na voljo so različne velikosti vrečk. Vse od 25 cm do 35 cm. Na voljo so tudi v zvitkih, ki so dolge 600 cm.