Markize za senčenje vaših teras

Ko prihajajo topli sončni dnevi, začnemo čim več časa preživljat zunaj, na naših vrtovih, terasah ali balkonih. Saj celo zimo nekako komaj čakamo, da se bomo lahko zunaj sedli in spili lepo na svežem zraku kavo ali čaj. Ampak spet nam ni v redu, ko je preveč močno sonce, takrat pa iščemo razne sence in se spet presedamo. Nič nam ne ustreza, ko posije sonce, ampak vse se da urediti. Nekateri nimamo teras zasenčenih ali strehe narejene, ker tega nismo prej razmišljali. Lahko pa si sedaj brez problema uredimo senco ali neko zaščito pred soncem, prav tako pred rahlim dežjem. Markize so za take stvari zelo dobrodošle, zagotavljajo vam prijetno zaščito na balkonu, terasi in tudi za vrt.

markize
Topline/Motor – 10

Saj nekako vemo vsi kaj so markize in tende, saj krasijo že marsikatero teraso ali balkon. Največ jih vidimo tudi na kakšnih gostinskih terasah ali balkonih. Narejene so iz trpežne tkanine, kar pomeni, da vam ne bo skozi prišel niti dež. Niso samo primerne za sonce, tudi ko bo padal dež boste vi lahko vseeno sedeli pod vašo strehico iz markize. Samo ogrodje tudi narejeno iz kvalitetnega materiala in vam ne more ga uničit noben vremenski pojav. Če res potrebujete senco ali streho se odločite za markize, je hitra montaža in senca na hiter način.

Če pogledate na spletno stran, vidite da lahko dobite različne vzorce ter barve ter iz kvalitetnega materiala. Tudi ohišja je lahko v različnih barvah, če vam ni všeč barve, ki vam ponujajo. Sedaj ne boste rabili več iskat sence pod kakšnim drevesom ali premikat teh poceni senčnikov sem in tja po dvorišču. Markize se zelo enostavno montirajo na steno, prav tako lahko izbirate med različnimi, kot so kasetne izvedbe, polkasetne ali klasične. Dobite tudi 7 letno garancijo, kar pomeni da imajo kar dolgo življenjsko dobo. Ne se bat, da se vam bo tkanina uničila od sonca.

Markize so zelo lep dodatek našem domu oziroma terasam. Se lepo podajo vsaki hiši, ne glede na obliko ali barvo. Barve lahko kombinirate k vašemu izgledu same fasade, tu nimate nikakršnega problema. Če res nimate še vaše terase pod streho in vas sonce močno moti, se čim prej odločite za markizo. Ko je ne boste več potrebovali jo lahko komot pospravite v kaseto, zato je najboljše tudi tako kupiti, da nimate potem problemov s pospravljanjem. Čeprav so odporne na vreme, jo lahko v zimskem času odstranite, da se ne bo nabiral sneg na njo.