LPG- naravno pomlajevanje obraza

LPG je tehnika, ki se uporablja v medicini za pomlajevanje obraza in obnavljanje gostote vaše kože. LPG tehnika deluje na nekirurških metodah, ki vsebujejo delovanje fibroblastov in stimulacijo celic, ki so odgovorne za proizvodnjo velikih količin kolagena.

LPG-tretma

Endermolift ali LPG tehnika razvija pobudo za rast in proizvodnjo kolega ter elastina, s tem pa koži daje svež in mladostniški izgled. Koža postane ponovno prožna, napeta, gladka in nežna, linije in gube pa začnejo postopoma izginjati in se gladijo. LPG tehnika spada v delo Endermologije, kar temelji na edinstvenih, naravnih in patentiranih tehnikam. Tehnika je nastala pred številnimi leti in se iz leta v leto izboljšuje v hitrosti ter natančnosti in je popolnoma naraven postopek pomlajevanja obraza.

Tehnologije, ki jo za takšne tretmaje uporabljajo so najvišje kvalitet in so narejene iz najbolj primernih materialov za zdrav in občuten vpliv. Novejše generacije imajo številne možnosti frekvence, s katerimi lahko povečamo intenzivnost, hkrati pa povečamo učinek delovanja celotnega postopka. Strokovnjaki, ki opravljajo postopke LPG zagotavljajo učinkovitost in preoblikovanje nezaželenih mest, kot so podbradek in ličnice s pomočjo glav za tretmaje, ki pridejo v treh različnih velikostih in posamično roll tretmajsko glavo z dvema valjema. Endermolift je naravni aktivator kolagena in deluje na principu fibroblastov, ki poskrbijo za obnavljanje prožnosti naše kože s metodami mahenske transdukcije. Sestavine endermolifta izhajajo iz LPG-ja ter temeljijo na endermologiji človeškega obraza, namenjen pa je posebno nežnemu tkivu obraza, dekolteju in vratu.

Postopek poteka z nežno utripajočim delovanjem glav, ki poskrbijo da se koža ponovno napne in gladi podobno kot pri telovadbi ali fitnesu, ko se mišice napenjajo in postanejo prožne. Čeprav navedeni postopki delujejo samo na površju kože, se njihovi učinki opazijo globoko v celicah kjer se proces in proizvodnja kolagena pojavlja, s tem pa koži vrača prožnost in gibčnost. Kožo pa lahko vzdržujete tudi sami s skrbno navlaženo kožo ter uporabo zaščitnih sredstev pred soncem.