Zakaj izbrati lesena okna za vaše stavbe

Lesena okna so ena osnovnih potrebščin doma in svoja lahko izberete ter naročite tukaj www.studentska-hisa.si. Lesena okna razsvetlijo naše prostore in jih napolnijo s svežim zrakom, zaščitijo pred dežjem. Če se ujemajo s slogom arhitekture tudi močno izboljšajo videz hiše znotraj in zunaj. Izberite taka okna, ki so lepa in ohranijo svoj prvotni videz. Ta okna tudi izboljšajo toplotno in zvočno izolacijo vašega doma. Ker so na voljo v različnih slogih, oblikah in barvah, boste zagotovo našli pravo okno za vas.

 lesena okna

Vsa predlagana lesena okna imajo dolgoletno garancijo, tako lahko zaupate, da bo vaše leseno okno narejeno tako, da traja in da je kakovostno, izolativno ter čudovito. Lesena okna so izdelana iz trajnostno pridobljenega lesa in so popolna izbira za okolju prijazen dom. Zagotovite si ponudbo za vaša okna še danes. Serija lesenih oken je popolna izbira pri prenovi starih posesti ali pri gradnji tradicionalno zasnovanih novozgrajenih domov, zlasti na zaščitenih območjih. Z okenskim krilom dosežete tradicionalne linije brez kompromisov pri kakovosti in učinkovitosti. Izberete lahko učinkovita nova lesena okna z dvojno zasteklitvijo, da bi ohranili prvotni čar starodobne hiše.

Lesena okna nudijo naravno lepoto, toplino in oblikovno prilagodljivost, hkrati pa zagotavljajo izjemno energetsko učinkovitost. Ker nudijo več možnosti prilagajanja, kot drugi materiali, je lesena okna mogoče prilagoditi estetiki, o kateri sanjate – tradicionalno, zgodovinsko, moderno in več. Za zaščito lesene zunanjosti pred vremenskimi vplivi so aluminijaste obloge na voljo v različnih barvah, ki se ujemajo z drugimi deli vašega doma. Zaščita lesa je odporna na učinke vlage, gnilobe in poškodb termitov ter nudi dolgotrajno vzdržljivost, ki jo zahteva vaše vsakdanje življenje. Lesena okna so različnih vrst, velikosti, stilov in oblik. Aluminijasta obloga na zunanjosti lesenih oken, ki je nezahtevna za vzdrževanje, jih ščiti pred vremenskimi vplivi ter je odporna proti gnitju in koroziji. Ker so na voljo v različnih barvah, bo zunanjost vaših lesenih oken videti čudovita in se bo ujemala z drugimi deli vašega doma.