Les alu okna podjetja Gašper

Ali se odločate katera okna bi kupili, da bi imeli čim več let mir pred menjavo le teh? Če ste morda v fazi zamenjave oken, si lahko več preberete o inovativni reštivi les alu okna. Gre za lesena okna z aluminijasto zunanjo oblogo in so znana kot ena najbolj vzdržljivih oken. Na zunaj so močna in vzdržljiva, na notranji strani pa kažejo svojo prijaznost in toplino. Videz notranje strani si lahko prilagodite notranji opremi, za zunanji videz pa lahko poskrbite tako, da si videz les alu okna prilagodite fasadi.

Na voljo imajo različne oblike ter modele les alu okna, tako da se za vsakogar najde nekaj. V podjetju Gašper veliko delajo na kvaliteti teh oken, zraven pa vseskozi izumljajo nove oblike. Za les alu okna je značilno da imajo aluminijasta maske nevidne varjene vogalne spoje na zunanji strani okna, ponašajo se z maksimalno zvočno ter toplotno izolativnostjo, tudi varnost je zagotovljena. Poskrbijo tudi za ekološko zaščito lesa, v ponudbi pa imajo tudi možnost 10 letne garancije. Takšna okna imajo predvsem večjo stabilnost konstrukcije kot včasih, le to pa omogoča les, ki je lepljen večslojno. Možno je tudi izbirati med mnogo različnih odtenkov tako na notranji kot tudi na zunanji strani. Ob tem jim dodajo trajno elastičen kit na zunanji in notranji strani, material velja za obstojnega. Les alu okna so zelo modernega videza, materiali ki jih vsebujejo pa so človeku in naravi prijazni.

les alu okna

Gašper okna in vrata je družinsko podjetje, ki se z obdelavo lesa ukvarja že več kot 45 let. Okna in vrata izdelujejo iz skrbno izbranega lesa, ki je pripeljan iz Pohorja ter drugih avtohtonih območji različnih delov sveta in je zelo kakovosten seveda. Pridobljene imajo vse potrebne evropske certifikate, večino produktov pa izvozijo v tujino, največ v nemško govoreče države in na območja nekdanje Jugoslavije. Brez skrbi se lahko odločite za les alu okna, kajti gre za vrhunske proizvajalce.