Lasni podaljški clip on – zablestite z novo frizuro

Vsaka ženska si vsaj enkrat v življenju želi korenito spremeniti videz svoje frizure. Kratkolaske si tako velikokrat želijo poizkusiti, kako se počutijo z dolgimi lasmi. Odličen način, kako to doseči so clip on – lasni podaljški. Njihova glavna prednost je ta, da si lahko z njihovo pomočjo kar v zavetju svojega doma same podaljšate lase. Z nekaj vaje boste kmalu postale tako spretne, da si boste novo atraktivno frizuro ustvarile v zgolj nekaj trenutkih. Pri spletnem ponudniku Vip bejba boste lahko našle najrazličnejše barvne odtenke, ki se bodo popolnoma prilagajali vaši obstoječi barvi las. Če ne veste točno, kakšni lasni podaljški clip on so pravi za vas, pa jih seveda lahko vedno povprašate za nasvet.

lasni podaljški clip on

Lasni podaljški clip on naj bodo kvalitetni

Ko se odločate za nakup svojih novih lasnih podaljškov je zelo pomembno, da ste pozorne na njihovo kvaliteto. Dobri lasni podaljški clip on so narejeni iz 100% kakovostne sintetike, ki prenese različne tehnike oblikovanja. Lahko jih oblikujete do 180 stopinj, v kar je zajeto tudi likanje. Kar zadeva samo oblikovanje, vam strokovnjaki odsvetujejo le kodranje. Kodri namreč niso dolgo obstojni, zato je treba lase večkrat izpostaviti visokim temperaturam, kar pa seveda vpliva na njihovo življenjsko dobo. Ta se sicer giblje nekje od 3 do 6 mesecev, odvisno predvsem od nege, ki jo namenite podaljškom. En paket lasnih podaljškov clip on ponavadi zadošča za celotno lasišče.

In kako podaljške pritrdite na svoje lasišče? Slednje vam omogoča poseben clip on sistem pritrjevanja. Ta se enostvno pritrdi na vaše lase. V enem paketu dobite tri zavese clip on podaljškov. Ti vam omogočajo zgostitev las, podaljšanje las in možnost spenjanja las v čop. Clip on lasni podaljški tako hitro in enostavno ustvarijo željeno dolžino in volumen pričeski. Zablestite na večerni zabavi ali pa si popestrite vsakdanji izgled vaše pričeske. Dovolite si narediti željeno spremembo – življenje je namreč prekratko, da bi nosili dolgočasno pričesko.