Vrhunske klimatske naprave so pametne in več funkcijske

Klimatske naprave so navadne in pametne, katero boste izbrali? Navadne klime pihajo v glavo ali noge in ropotajo, opravljajo le dve funkciji, ogrevanje in hlajenje. Le kod bi imel tako napravo? Ali veste, da je lahko klima naprava tudi izjemno varčna in pametna? Seveda stane več vendar bistveno manj, kot vse druge naprave za ogrevanje, ohlajevanje, vlaženje, čiščene in dezinficiranje zraka. To vse lahko vsebuje ena sama klima naprava. Vrhunsko.

klimatske naprave

Vrhunske klimatske naprave so tako pametne naprave, da jih lahko upravljate kar s pomočjo daljinca, mobilne naprave, računalnika, saj ima vgrajeno WiFi napravo, sprejemnik. Dobra novica je to, dajo je možno kupiti na obroke, saj stane kar nekaj denarja, vseeno pa bistveno manj kt druge naprave in sistemi, ki jih morate kupovati vsakega posebej, tukaj pa imate vse v enem.

Klimatske naprave so lahko močnejše ali šibkejše. Top omeni, da so za majhne prostore na primer primerne klimatske naprave do 7 kW moči medtem, ko so za večje prostore boljše z močjo 9 kW. Zakaj bi kupovali močne klime za majhne prostore, to je potratno zaradi energije, saj ne potrebujete močnejše. Če hočete imeti energetsko najbolj učinkovito klimatsko napravo, potem kupite tako z oznako A+++.

Vedno kupite klimatske naprave, ki so pametne in hkrati opravljajo več funkcij, kot so hlajenje, ogrevanje, čiščenje zraka, vlaženje zraka in dezinficiraje zraka, a naj bo taka klima tiha in še lepa zraven. Obstajajo, verjemite, pa še barvo lahko izberete. Bodite zahteven uporabnik, saj si to zaslužite zaradi lastnega zdravja in dobrega počutja višje produktivnosti in kakovosti bivanja doma ter v pisarni.

Če se boste dobro odločili, potem boste izjemno zadovoljni. Lahko montirate tako napravo, ki ima zunanjo enoto ali tako, ki ima vse v prostoru. Odvisno je, koliko imate prostora in kakšne so možnost namestitve. Se pa da klime namestiti prav povsod, tudi v stare hiše.