Kakšne balerinke so letos moderne?

Čudovito in praktično obuvalo so zagotovo balerinke! Vsaka od nas ima v svoji omari zagotovo vsaj en par, če pa temu ni tako, pa hitro kliknite na in poiščite najboljši par zase! In kakšne balerinke so letos moderne? Predstavljamo vam top pet modelov, ki jih morate imeti v svoji omari!

balerinke

Prvi model so zagotovo klasične črne balerinke, ki jih lahko kombinirate s praktično vsemi oblačili in stili, saj so res univerzalne. Če želite, si lahko kupite takšne s kakšnim paščkom ali pa prekrite s čipko, da jim dodate tisto piko na i, ki bo poudarila vaš osebni stil. Drugi model so malo bolj elegantne balerinke, v vaši najljubši barvi, kombinirane z zlatimi ali srebrnimi dodatki, ki jih lahko nosite za v službo ali pa kakšno bolj svečano priložnost. Vaše noge vam bodo zagotovo hvaležne, če boste za kakšno zabavo obuli te udobne čevlje, namesto čevljev z visoko peto. Tretji model so moderne in pisane balerinke, polne zabavnih rožic – zagotovo ste jih že videli v kakšni od trgovin s čevlji, saj so hit letošnjega poletja in vsekakor model, ki ga morate imeti v omari! Četrti model, ki ga morate imeti za letošnje poletje so takšne, ki imajo daljši trak, ki ga zavežete okoli nog, do kolen. Ta model je izredno priljubljen, nosite pa ga lahko ob sproščenih poletnih oblekah, kar pa se tiče barve, pa je najbolje da prevladujejo poletni toni. Peti in ultimativni model balerink za 2018 pa so seveda ene in edine balerinke iz jeansa. Obutev iz jeansa se vrača na sceno, tako da lahko najdemo tudi škornje, teniske, japanke in še številna druga obuvala v jeansu!
Če še nimate ultimativnih pet modelov, potem hitro kliknite na spletno trgovino in si zagotovite svoje modele še danes ter zablestite to poletje!