Implantati

Vsak ima rad lep nasmeh, lepe zobe in seveda zdrave. Samo vsi nimamo te sreče, največkrat smo za določene težave krivi sami, ali si ne čistimo, kot si bi morali naše zobe ali pa je obiskujemo redno zobozdravnika. Zgodi se, da nam kateri zob izpade, zaradi gnilobe in takrat nam ne preostane drugega, kot da dobimo implantat. Dobri implantati nam lahko nadomestijo izgubljen zob in nam povrnejo lep nasmeh.

implantati

Ko izgubimo zob se nam včasih podre svet, posebej če se to zgodi s prvimi zobmi. Ne moremo se več smejati, saj nas ovira. Ampak implantati nam lahko vse to povrnejo, samo do svojega zobozdravnika moramo stopiti. Implantati so narejeni iz kvalitetnega materiala iz titana. To kovino boste lahko imeli v svojih ustih brez problema, ne boste imeli nobene alergije ali kaj podobnega. Hitro se navadite na implantat, ne bo vas motil in tudi drugi ne bodo opazili, da imate umetni zob. Vsak reče nekako umetni zob ampak pravilno so implantati, ki vam povrnejo vaš izgubljeni zob.

Da so implantati zelo varni in ustrezno vstavljeni, so zato usposobljeni zobozdravniki. Izkušeni z dolgimi praksami vedo kaj delajo in kako se tega lotiti. Ob sami vstavitvi implantata se ne rabite ničesar bat, ne boste imeli nobenih bolečin, tako tudi ne kasnejših reakcij. Če slučajno ne zaupate svojem zobozdravniku, obiščite LuxDental, kjer vam naredijo vse brez bolečin. Implantati so za plačat, zato se tudi zelo razlikujejo od vsakega pacienta. Ob samem pregledu vam bodo povedali, koliko vas stane, prav tako vam bodo opisali cel postopek. Jaz tukaj ne bom opisovala kako njihovo delo poteka, zato so pravi odgovor strokovnjaki, ki vam lahko vse do pike razložijo. Jaz vam samo povem, da ne rabite se več skrivat, samo stopite do zobozdravnika, da vam vse razloži in vam naredi implantat, da se boste spet smejali.