Moda in gležnarji

Te zanima zakaj so gležnarji tako popularni ter kje kupiti tisti posebni par zate.

Gležnarje lahko kombiniraš na vse. Zaradi različnih barv, oblik ter stilov ji je preprosto uskladiti s katerim koli kosom oblačila. Ste bolj punca za trenirke, legice, plašče, krila, kavbojke ali obleke, ne skrbi ti čevlji izgledajo modno ter super z vsakim stilom.

BELOVED je podjetje s široko ponudbo različnih modelov ter barv gležnarjev. Tam boš zagotovo našla tisti idealni par zate ne glede na to kakšen stil imaš. Popolni so za hladnejše mesece in vašim stopalom prinesejo toploto ter udobje.

Pa bom res našla tiste zase? Seveda boš! Izbiraš lahko med različnimi materiali gležnarjev ter njihovimi dodatki , kot so ketnice, kristalčki, perlice ter celo žepi. S čudovitimi čevlji boš zagotovo izstopala iz množice. Čevlji so popolni za sestanke, razne opravke, delo, šolo seveda pa pa so idealni tudi za vsakdan.

gležnarji

Iz spletne trgovine BELOVED prav tako nakupuje kar nekaj znanih slovenk. Njihov stil lahko posnemaš ali pa najdeš novo inspiracijo za svojega.

Poleg gležnarjev ima spletna stran v ponudbi tudi raznoliko ponudbo čudovitih modnih kosov kot so razna oblačila, obleke, obutev, jeans hlače, push-up hlače, bunde, jakne, plašči ter dodatki kot so torbice, nakit in podobno.

Na spletni strani BELOVED imaš skratka vse kar bi potrebovala za nov, lep, edinstven, dizajnerski ter po zadnji modi fit.

Te zanima način plačila? Plačaš lahko po povzetju, predračunu, preko PayPala ter s plačilno kartico.
Za naročila nad 40€ te čakata brezplačna dostava ter stroški pakiranja, ki pa sta drugače znašata 3,50€.

Ne skrbi za svoj stil gležnarji se prilegajo vsemu. Pohiti ter tudi ti nakupi nove, dizajnerske čevlje, da bodo tvoja stopala čez zimo na toplem, ter v udobju.