Fulfillment center za vsako podjetje

Za mnoga podjetja je pošiljanje paketov eno izmed bolj pomembnih dejavnosti za uspešno delovanje. Tu lahko v pomoč priskoči slovenski fulfillment center Malaja, ki za podjetja skladišči in pakira produkte. To je predvsem primerno za vsa tista podjetja, ki nimajo osebja in prostora, da bi sama opravljala to delo. Na tak način postane pošiljanje paketov veliko bolj preprosto za podjetje in čas, ki bi ga porabili za pakiranje, se lahko porabi na drugih področjih.

fulfillment center

Za koga je primeren fulfillment center Malaja?

Veliko podjetij deluje na področju spletne prodaje. In pomemben del spletne prodaje je pošiljanje produktov. Medtem, ko nekatere spletne trgovine svoje produkte pošiljajo samo po Sloveniji, nekatere spletne trgovine trgujejo tudi po drugih državah Evropske unije.

Preden pa se pošiljka preda dostavljavcu, pa naj bo paket namenjen stranki v Sloveniji ali tujini, pa je potrebna obdelava paketa. Treba je imeti osebje, ki bo produkt spakiralo in ga poslalo. Potrebno pa je imeti tudi nekakšno pogodbo z dostavljavci, da bodo paketi prišli do kupca v najkrajšem času. Potem pa so tu še stroški, ki jih ima podjetje tako z osebjem in pošiljanjem paketa. Enostavna rešitev za to je fulfillment center.

Fulfillment center Malaja je primeren za vsakega, ki nima časa, da se ukvarja s celotnim postopkom pakiranja in pošiljanja paketov. Na tak način močno prihranite pri času, s pravilno izbiro fulfillment centra, pa tudi pri denarju. Namesto vas opravijo vse korake pošiljanja in za vas lahko tudi skladiščijo pakete. Tako vam ni treba skrbeti niti za dodatni prostor, da bi morali skladiščili svoje izdelke. Uporaba storitev fulfilment centra je res odlična rešitev za vse lastnike spletnih trgovin.

Fulfillment center Malaja poskrbi tudi za pošiljanje paketov v tujino. Pokrivajo pošiljanje v vse države Evropske unije, saj se zavedajo, da je pošiljanje v tujino velika prednost vsakega podjetja. Ena večjih prednosti je tudi hitrost, s katero deluje fulfillment center Malaja, saj se zavezujejo, da naročilo pripravijo že isti delovni dan in ga oddajo dostavljalni službi, ki nato paket dostavi kupcu.

Način delovanja fulfillment centra

Fulillment center Malaja deluje po principu, da ponujajo ugodno celovito storitev za shranjevanje in pošiljanje paktov. Njihova prednost je hitrost, saj utečena ekipa poskrbi, da so vsi paketi pripravljeni in hitro najdejo pot do naslovnika.

Sodelovanje s fulfillment centrom Malaja poteka tako, da najprej svoje izdelke dostavite v skladišče, kjer se izdelke skladišči.  Potem se dogovorite, na kakšen način želite fulfillment centru posredovati vsakodnevna naročila. Lahko jih vsak dan pošljete ročno, lahko pa se sistem avtomatizira. Tako vsa naročila avtomatsko pridejo v sistem fulfillment centra. Ko so vsa naročila oddana, se začne pakiranje paketov. Načeloma se za stranko vsak dan pripravijo paketi, lahko pa se dogovorite tudi drugače. Vsi pripravljeni paketi se isti dan oddajo dostavljavcu, ki potem pakete pelje do strank. Če se zgodi, da stranka ne prevzeme paketa, ga dostavljavec vrne nazaj v skladišče.

Če zaradi kateregakoli razloga paket ni prevzet in se vrne v fulfillment center, ste o tem obveščeni. Od vas je odvisno, kaj želite s paketom storiti in poskrbljeno bo, da bodo vaše želje uresničene. Pri fulfillment centru Malaja ste lahko prepričani, da bo komunikacija z vami stalna, da boste s storitvijo zadovoljni.