Električni motorji so vedno bolj priljubljena in praktična izbira

Električni motorji so novodobna rešitev ter vozila prihodnosti. Na voljo so vam električni motorji Tromox, ki so praktična, enostavna a vseeno zmogljiva vozila. Pri podjetju Tromox se zavedajo, da gre razvoj mobilnosti v smeri elektrike. Podjetje Tromox je ekskluzivni uvoznik za električne motorje pri nas. Električni skuterji in mopedi podjetja Tromax odlikuje kakovost in veljajo za njihov vrhunski produkt. Ponašajo se tudi z odličnimi specifikacijami. Ponudba podjetja Tromax zadovolji vse okuse in želje, saj se zavedajo, da tako kot se razlikujejo posamezniki tako se razlikujejo motorji.

 električni motorji

Več si lahko ogledate v njihovi pestri ponudbi na spletni strani. Vsekakor boste našli nekaj zase. Električni motorji so se izkazali za odlično rešitev tudi glede vpliva na okolje. Poleg tega pa so dovolj zmogljivi in z njimi lahko hitro in brez težav pridemo na določen cilj. Podjetje Tromex vam poleg električnih motorjev ponuja tudi razne druge motorje in skuterje ter tudi avtodome. So uvoznik za najrazličnejša vozila. Električni motorji so primerni za vožnjo po različnih terenih. Eden od zmogljivejših je električni motor Ukko, pameten in lahek motor nove generacije. Je zelo tih, vendar v sebi skriva veliko moč. Visoko zmogljiv motor omogoča, da boste pospešek hitro začutili. Nameščeni ima lahko tudi dve kameri. Električni motor Ukko lahko dosega hitrost tudi do 93 km/h.

Ker so električni motorji okolju prijazno vozilo, lahko ob nakupu pridobite tudi subvencijo Eko sklada. Po nakup in registraciji vozila oddate vlogo ter po približno treh mesecih prejmete odločbo o sofinanciranju. S strani Eko sklada pa v roku dveh mesecev dobite nakazilo. Podjetje Tromox vam ponuja tudi aplikacijo s katero boste lahko natančno spremljali podatke o vašem motorju. Vidite lahko stanje akumulatorja pa tudi splošne podatke. Tako boste natančno vedeli koliko je napolnjena baterija, koliko dosega ima in podobno. Če tudi vas zanima nakup se pozanimajte pri podjetju Tromox in izberite svojega.