Dvižna garažna vrata

Pri nakupu dvižnih garažnih vrat najprej pregledamo izgled hiše ali kateregakoli objekta kjer bo garaža. Ustrezna in kvalitetna dvižna garažna vrata vam bodo izboljšala udobje in funkcionalnost. Dvižna garažna vrata Zorman vam omogočajo vse to in še več kot naprimer, dolga življenjska doba, imajo visoko vzdržljivost, so zelo kvalitetne in lepe. imajo tudi širok izbor možnosti vrat po navadni ceni. omogočajo tudi odlično varnost za vaš dom in vaše avte v garaži. Vrata so tudi zelo tiha, tako vas nebodo motile.

Vrata Zorman zagotavljajo več kot 25000 ciklov odpiranj in zapiranj. to pomeni 17 le delovanja če vrata odpreš in zapreš 4-krat na dan, če pa vrata odpreš 6-krat na dan bodo pa vrata delovala približno 11 let. Imajo širok izbor barv po standardni ceni. Dvižna garažna vrata vrata so sestavljena iz panelov, debeline ki polnjejo najmanj 40 mm, ki pa zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Dvižna garažna vrata pa tudi zdržijo hitrost vetra do 120 km/h. Vrata so lahko pobarvane na veliko različnih Ral-barv. Barvna paleta RAL-barv vam omogoča izbor različnih odtenkov. Te barve pa so bolj odporne proti večji količini dežja.

Imajo tudi različne možnosti površine:

  • lesene površine,
  • gladka površina,
  • hrapava površina.

V dvižna garažna vrata lahko vgradimo tudi prehod z nizkim pragom, in poljubne postavitve oken. Vsa Dvižna garažna vrata pa so opremljena z elektronskim pogonom in z daljinskim oddajnikom. Lahko pa imate še tipko ob strani ki tudi odpre vrata. Vrata Zorman imajo 2 – letno garancijo na elektroniko, 5 – letno na vse gibljive dele in 10 – letno garancijo na obstojne barve. Pri nakupu dvižnih garažnih vrat je zelo pomembno, kako sposoben je monter in kako natančno so vrata vgrajena. Vrata Zorman imajo zelo kvalitetna garažna vrata in so natančni. Imajo veliko barv, veliko različnih vrat in sort in seveda imajo zelo lep dizajn.