Čistilni servis kjer so kakovost, zdrave in okolje na prvem mestu

Čistilni servis najbolje poskrbi za čistočo. Eko – čistoča vam zagotavlja čiščenje vseh vrst prostorov. Poskrbijo za čiščenje poslovnih prostorov, ambulant in zdravstvenih domov, športnih centrov, gostiln, barov pa tudi poslovno proizvodnih prostorov. So čistilni servis, ki ponuja široko paleto storitev, saj imajo znanje in izkušnje, ki privedejo do dobro opravljenega dela. V pisarnah in ostalih poslovnih prostorih preživimo večino svojega časa, zato je pomembno, da so prostori čisti in urejeni. Pa ne zgolj zaradi videza, ampak lahko to vpliva tudi na počutje, boljšo produktivnost pa tudi na vašo sposobnost prodaje izdelka ali storitve.

 čistilni servis

Zagotavljajo vam, da so čistilni servis, ki vam nudi najvišje standarde kakovosti čiščenja. Njihova prednost in posebnost pa je tudi ta, da uporabljajo samo nestrupena čistilna sredstva, ki pa so znanstveno dokazano tudi učinkovita. Kot čistilni servis se zavedajo pomena in vpliva čistil na okolje in dejstva, da se pri čiščenju uporablja vse preveč kemikalij, ki so škodljiva zdravju in okolju. Zato pri podjetju Eko – čistoča uporabljajo samo izbrana čistilna sredstva, ki so varna za zdravje in okolje. Poleg čiščenja pa vam čistilni servis Eko-čistoča ponuja tudi urejanje okolice vašega podjetja saj je urejena okolica odraz urejenosti celotnega podjetja.

Kontaktiranje je preprosto in enostavno. Svoja vprašanja in želje vpišete v za to namenjen obrazec na njihovi spletni strani. Lahko pa jih pokličete tudi po telefonu. Na voljo so vam 24ur na dan. Njihova prednost je tudi v tem, da vam njihove storitve čiščenja na voljo po ugodnih cenah, za to pa boste dobili profesionalno čiščenje na najvišjem nivoju. Zaradi večletnih izkušenj svoje delo opravljajo ne samo kakovostno ampak tudi hitro in učinkovito, skratka vrhunsko. V kolikor ne verjamete na besedo, se lahko o njihovi odličnosti prepričate preko najrazličnejših referenc, ki jih prav tako najdete navedene na njihovi spletni strani. Ne odlašajte s povpraševanjem in se hitro dogovorite ter uskladite vaše želje. Čistilni servis vam bo v najkrajšem možnem času priskočila na pomoč.