Bohinj apartmaji ob jezeru – raj za vaš dopust

Bohinj apartmaji ob jezeru so odlična lokacija za vaš dopust. Na povezavi https://alpik.si/ so vse informacije o namestitvi v Bohinju na enem mestu. Bohinj apartmaji ob jezeru Alpik se nahajajo sredi narave v naselju Ukanc v središču Triglavskega narodnega parka in čisto blizu Bohinjskega jezera. Bohinj apartmaji ob jezeru so lepo opremljeni apartmaji za popoln oddih. Ponujajo sodobne, v alpskem slogu urejene apartmaje z balkonom ali teraso ter brezplačen hiter brezžični internet. Dostopen na vseh površinah. Odlična rešitev za vse, ki iščete v Bohinju apartmaje na dobri lokaciji.

Bohinj apartmaji ob jezeru

Bohinj apartmaji ob jezeru so elegantno opremljeni, hiške pa imajo centralno ogrevanje (talno in radiatorsko), dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, dnevni prostor, kjer je nameščena televizija z ravnim zaslonom ter lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnim toaletnim priborom. Za posteljnino in brisače je poskrbljeno. Romantično razvajanje si lahko privoščite v intimnih apartmajih za 2 osebi, ali pa si z družino privoščite prijeten oddih v večjih apartmajih za 4 ali 7 ljudi.

Smučarsko središče Vogel je oddaljeno le 500 m. So specialisti za organiziranje kakršnikoli »outdoor« aktivnosti. Do Bleda je 30 km, letališče Brnik je oddaljeno 65 km, do Ljubljane pa vas loči 85 km. Parkirate lahko na brezplačnem zasebnem parkirišču v sklopu nastavitev. Parom je posebej všeč lokacija, na Bookingu so podali oceno 9,7.

Zaslužen oddih si lahko privoščite v kraljestvu Zlatoroga, kjer nudijo sodobna prenočišča. Če svoj dopust radi preživljate v naravi, če ste aktivni a se po drugi strani radi pustite razvajati, so njihovi apartmaji ustvarjeni za vas. Bohinj apartmaji ob jezeru se nahajajo v Ukancu, to je na zahodni obali Bohinjskega jezera. Od kampa se peljete še naprej mimo restavracije v Ukancu, potem pa se nekoliko naprej do večjega parkirišča usmerite levo. Najlažje pa jih boste našli, če boste v navigacijo odtipkali njihov naslov. Naši apartmaji so od jezera oddaljeni 200 m, čisto blizu pa teče tudi Sava Bohinjka.