Apartmaji Golte za sanjski dopust

Apartmaji Golte (https://apartmajigolte.si/) se nahajajo na idilični lokaciji, sredi neokrnjene narave, ki dopustnikom omogoča izvajanje številnih sproščujočih aktivnosti. Kraška planota Golte se nahaja v Zgornji Savinjski dolini in je priljubljena počitniška destinacija tako pozimi kot tudi poleti. Ne glede na to, kdaj boste obiskali ta čudovit raj na Zemlji, vam bodo Apartmaji Golte nudili odlično možnost za sprostitev in oddih od mestnega vrveža. Na voljo so vam trije sodobno opremljeni apartmaji – Planinski biser, Planinski raj in Cvet planin. Ne glede na to, za katero sanjsko apartmajsko hišico se boste odločili, ste lahko prepričani,  da boste prav tukaj ustvarili svojo nepozabno počitniško zgodbo.

apartmaji golte

Zakaj obiskati Golte

Golte svojim obiskovalcem nudijo obilico možnosti za rekreacijo, aktivno dopustovanje ali zgolj sproščujoč počitek, ki vam bo napolnil baterije. Le kdo ne pozna slavnega smučarskega centra Golte, ki vsako leto privabi številne goste, med katerimi prevladujejo predvsem družine. Medtem ko otroci uživajo v smučarski šoli, si lahko starši privoščijo nekaj dragocenih trenutkov ob razvajanju v Wellness centru. Posebej urejeno imajo celo sankališče.

Nikakor pa ne smemo pozabiti na vse letne dejavnosti, ki jih lahko počnete tu poleti – Golte so prepredene z najrazličnejšimi pohodnimi poti različnih težavnosti. Tako lahko prav vsak prilagodi izbrano izletniško točko svojim željam in zmožnostim. Na svoj račun pa boste lahko prišli tudi vsi zagrizeni ljubitelji kolesarjenja.

Zagotovo ena izmed bolj priljubljenih znamenitosti te prečudovite planote pa je nihalka Žekovec, ki vas iz doline pripe v samo osrčje neokrnjene narave. Po zgolj osmih minutah vožnje boste že lahko uživali v prečudovitem razgledu. Seveda pa je na Golteh poskrbljeno tudi za ljubitelje adrenalina – od spusta po zipline, jamarstva, plezanja pa vse do skoka s padalom. Če želite doživeti nekaj povsem novega, pa se udeležite vodene avanture Bushcraft, kjer se naučite preživetja v naravi.

Po napornem dnevu polnem pustolovščin, pa vam bodo Apartmaji Golte s svojo domačnostjo in toplino omogočili kraljevski počitek.